Woningbouw

Zelf een eigen woning laten bouwen is voor veel mensen een hele grote stap. Daarom is het belangrijk dat u als opdrachtgever weloverwogen beslissingen neemt en zich goed voorbereidt. Het is de kunst om een goed ontwerp te maken en de bouwstijl en kwaliteit te vinden die bij u past.

Wij hebben dagelijks te maken met regelgeving en vergunningsprocedures en weten zodoende welke hobbels genomen moeten worden. Wij kunnen voor u in bouwteam verband alle werkzaamheden uit handen nemen. Van advisering bij grondaankoop tot het maken van een ontwerp, het verzorgen van de bouwvergunning tot het uiteindelijk sleutelklaar opleveren van de woning. U hoeft alleen nog maar te verhuizen!

Wij hebben een eigen architect in dienst maar kunnen desgewenst ook met een architect naar keuze samen werken. Wij kunnen u een aantal architecten aanbevelen waar wij goede ervaringen mee hebben. Zodra het schetsontwerp naar uw zin is, wordt het ontwerp definitief gemaakt. Wij maken een uitgebreide technische omschrijving zodat u precies weet wat aangeboden wordt. Op basis van het definitieve ontwerp en de technische omschrijving maken wij voor u een offerte.

Mocht u al een ontwerp en bestek hebben laten maken dan maken wij graag voor u een vrijblijvende aanbieding voor het realiseren van de bouw.

Bekijk hier onze referentieprojecten

Woonhuis Oostelijk Slag Maasdijk
Woonhuis Santhorsthof Monster
Waterpark-05
_DSC0452